Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Blijf op de hoogte over de Alsjeblief.be collectie!

Wil je graag verwittigd worden zodra we een nieuwe collectie lanceren, een actie houden of gewoon eens iets leuks te delen hebben? Schrijf je dan hieronder even in.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hoe werkt het? De stof wordt telkens geprint per bestelling. We hebben dus amper voorraad op stock. Dit geeft ons de mogelijkheid om alles volledig aan te passen: kleuren, figuur, de naam drukken op de stof voor de zakjes,… We verwerken steeds de kniplijnen mee in de print, zodat je meteen kan beginnen met knippen.

Kan je niet overweg met de naaimachine of ken je niemand die je kan helpen? Voor de doopsuiker kan je dan werken met een pergamijnzakje en een lapje stof als naamlabel. Een dekentje werken we in dat geval met plezier voor jou af. Want we vinden dat echt iedere Alsjeblief!-baby recht heeft op zo’n uniek stuk…

De stof heeft een levertijd van een vijftal weken, hou hier dus zeker rekening mee bij het plaatsen van je bestelling.

Bedankt! Tijd voor iets nieuws…

Na bijna 7 jaar geboortekaartjes, doopsuiker & dekentjes, kriebelde het om nieuwe wegen in te slaan. Na veel wikken, wegen, terugkrabbelen, misschien toch nog even verder doen,… hakte ik de knoop nu definitief door: tijd om het hoofdstuk “Alsjeblief” af te ronden.

Een dikke, dikke merci aan al de geweldige klanten die passeerden… Het was een eer voor jullie geboortekaartjes te ontwerpen & zo fijn om al die hartverwarmende reacties te krijgen.

De kleine stock die er nu nog is, zet ik binnenkort te koop in de webshop.

Vele groetjes, Ellen