Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Blijf op de hoogte over de Alsjeblief.be collectie!

Wil je graag verwittigd worden zodra we een nieuwe collectie lanceren, een actie houden of gewoon eens iets leuks te delen hebben? Schrijf je dan hieronder even in.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Vraag nu je stalenpakket aan!

Welk geboortekaartje wordt het? Pergamijnzakjes met sticker of met stoffen label? Kan je niet beslissen? Wil je beter weten hoe alles er in het echt uit ziet? Hoe de kaartjes en stof voelen? Dan is ons stalenpakket iets voor jou!

Vraag hieronder je staaltjes aan voor het bedrag van een postkaart. Voor € 3,00 laten we een pakketje bij jou bezorgen waarin je een voorbeeld kan vinden van volgende zaken:

  • Een postkaart “mom to be” op standaard papier
  • Een postkaart met gouden envelop op dik karton, digitaal gedrukt (winkelwaarde € 3,00)
  • Een label op kraft papier
  • Een stukje touw
  • Een pergamijnzakje met stoffen label
  • Een ronde sticker

Onze ontwerpen in het stalenpakket wijzigen soms, dus het is mogelijk dat de kaart en stof niet exact dezelfde is zoals weergegeven op de foto.

Na het versturen van het formulier, krijg je meteen een mailtje met de verdere info voor de overschrijving. Kijk zeker ook eens bij je spam-berichten indien je niets vindt in je inbox. Niets te vinden? Dan zat er misschien wel een foutje in het mailadres. Laat ons dan zeker iets weten via ellen@alsjeblief.be.

** Voor verzendingen buiten België vragen we om € 5,00 over te schrijven. In het (automatisch) mailtje dat je krijgt zal echter wel € 3,00 vermeld staan.  **