Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Blijf op de hoogte over de Alsjeblief.be collectie!

Wil je graag verwittigd worden zodra we een nieuwe collectie lanceren, een actie houden of gewoon eens iets leuks te delen hebben? Schrijf je dan hieronder even in.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Een geboortekaartje waarmee je met trots die wolk van een baby kan aankondigen, daar gaan we voor. Om het jou gemakkelijk te maken, werkten we een aantal kaarten uit. In de shop zie je ze gecombineerd met enkele mogelijkheden van doopsuiker en stof op maat. Dit geeft je meteen een zicht op een mogelijk totaalplaatje. Elke baby is uniek, zo ook elk pakket. Je kiest dus zelf wat je graag wil. Er zijn verschillende papiersoorten en afwerkingen.

In principe drukken we de geboortekaartjes steeds op voorhand. De datum wordt aangebracht met een datumstempel. Deze stempel met passende inkt is inbegrepen bij de prijs van een gedrukte geboortekaart. Wil je graag de datum gedrukt of een vermelding van lengte en gewicht? Kijk dan zeker eens bij “Hoe werkt het?” voor meer info.

Je plaatst je bestelling best via de webshop. We vertrekken altijd van een bestaand kaartje. Wil je graag nog een aanpassing, dan kan je dit steeds meegeven. Na het doorsturen van het formulier mailen we ongetwijfeld een paar keer heen en weer om zo te komen tot dé perfecte geboortekaart.

Bedankt! Tijd voor iets nieuws…

Na bijna 7 jaar geboortekaartjes, doopsuiker & dekentjes, kriebelde het om nieuwe wegen in te slaan. Na veel wikken, wegen, terugkrabbelen, misschien toch nog even verder doen,… hakte ik de knoop nu definitief door: tijd om het hoofdstuk “Alsjeblief” af te ronden.

Een dikke, dikke merci aan al de geweldige klanten die passeerden… Het was een eer voor jullie geboortekaartjes te ontwerpen & zo fijn om al die hartverwarmende reacties te krijgen.

De kleine stock die er nu nog is, zet ik binnenkort te koop in de webshop.

Vele groetjes, Ellen