Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Blijf op de hoogte over de Alsjeblief.be collectie!

Wil je graag verwittigd worden zodra we een nieuwe collectie lanceren, een actie houden of gewoon eens iets leuks te delen hebben? Schrijf je dan hieronder even in.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Kleine doosjes, mooie zakjes, in katoen of in karton, afgewerkt met een label, een touwtje of een stempel… We worden er zelf telkens weer blij van. Onze collectie is zo samengesteld dat vele onderdelen combineerbaar zijn. We hebben verschillende kleuren touwtjes en inkt, zodat er voor elke kaart zeker iets passend is. Bekijk zeker ook eens de mogelijkheden met de “stof op maat“.
Snoepjes of andere vulling voorzien we niet, maar we geven je graag advies in verband met de vulling en afwerking.

Ook aan de presentatie hebben we gedacht. We lieten een houten bord maken, waarmee je zelf aan de slag kan. 2 of 3 plankjes, pimpen met een kader, een plantje er op… Werk je graag zelf iets uit, dan vind je misschien op ons “pinterestbord” nog enkele ideeën.

Bedankt! Tijd voor iets nieuws…

Na bijna 7 jaar geboortekaartjes, doopsuiker & dekentjes, kriebelde het om nieuwe wegen in te slaan. Na veel wikken, wegen, terugkrabbelen, misschien toch nog even verder doen,… hakte ik de knoop nu definitief door: tijd om het hoofdstuk “Alsjeblief” af te ronden.

Een dikke, dikke merci aan al de geweldige klanten die passeerden… Het was een eer voor jullie geboortekaartjes te ontwerpen & zo fijn om al die hartverwarmende reacties te krijgen.

De kleine stock die er nu nog is, zet ik binnenkort te koop in de webshop.

Vele groetjes, Ellen