Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Blijf op de hoogte over de Alsjeblief.be collectie!

Wil je graag verwittigd worden zodra we een nieuwe collectie lanceren, een actie houden of gewoon eens iets leuks te delen hebben? Schrijf je dan hieronder even in.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

… en de dingen waar ik vrolijk van word …

Als klein kind was ik steeds in de weer met papier, kleurtjes, schaar en lijm. Na een opleiding Fotografie, volgde een extra opleiding Grafische Vormgeving. Daarna volgde een heel boeiende werkperiode… en 2 schatten van dochters. De zin om opnieuw iets te doen met papier, kleurtjes, schaar en lijm was er nog steeds, maar ook de goesting om er te zijn voor ons meisjes op de momenten dat het nodig was. Zo ontstond het idee om zelf iets op te starten. Ik ontwierp de geboortekaartjes voor Oona en Mina. Het patroon van de kaart liet ik op stof printen waarmee ik nadien een dekentje naaide. Ik was dus zelf één van mijn eerste klanten. Een heel tevreden klant! Mijn derde kindje was geboren: Alsjeblief! Officieel geboren in augustus 2013…

Alsjeblief! is een combinatie van alles dat me interesseert en waar ik vrolijk van word. Voor de ontwerpen haal ik dikwijls inspiratie bij interieurtrends. Het is heel boeiend om deze trends te vertalen naar een ontwerp voor een kaartje. Ik werk met materialen en kleuren waar ik het meest van hou: (kraft)papier, katoen, hout en vééééél wit. De zoektocht om van de verschillende elementen één geheel te maken, is steeds een verrassend proces. Met als kers op de taart het moment waarop iemand je een foto mailt van het eindresultaat…
En zo doe ik dus wat ik het liefste doe! Met heel veel liefde en een grote glimlach op mijn gezicht.

Hopelijk tot binnenkort,
Ellen

*Deze foto werd gemaakt op mijn favoriete werkplek, LikeBirds in Gent*

Bedankt! Tijd voor iets nieuws…

Na bijna 7 jaar geboortekaartjes, doopsuiker & dekentjes, kriebelde het om nieuwe wegen in te slaan. Na veel wikken, wegen, terugkrabbelen, misschien toch nog even verder doen,… hakte ik de knoop nu definitief door: tijd om het hoofdstuk “Alsjeblief” af te ronden.

Een dikke, dikke merci aan al de geweldige klanten die passeerden… Het was een eer voor jullie geboortekaartjes te ontwerpen & zo fijn om al die hartverwarmende reacties te krijgen.

De kleine stock die er nu nog is, zet ik binnenkort te koop in de webshop.

Vele groetjes, Ellen