Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Blijf op de hoogte over de Alsjeblief.be collectie!

Wil je graag verwittigd worden zodra we een nieuwe collectie lanceren, een actie houden of gewoon eens iets leuks te delen hebben? Schrijf je dan hieronder even in.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Algemene voorwaarden

Alsjeblief.be
Handelsnaam: All About BVBA
Vestigingsadres: Leernsesteenweg 155, 9800 Deinze
Telefoonnummer: 0485/444.130
E-mailadres: ellen(at)alsjeblief.be
BTW-identificatienummer: BE0504.893.710

 

Alsjeblief.be draagt totale klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel. Bovendien zijn onze voorwaarden volledig in lijn met de Belgische en Europese wetgeving. Mocht u echter toch nog klachten en/of opmerkingen hebben kan je ons steeds contacteren via 0485/444.130 of via ellen(at)alsjeblief.be.

 1. Voorwaarden

Alsjeblief.be heeft te allen tijde het recht deze voorwaarden en/of de inhoud van de site te wijzigen behoudens de wettelijke voorwaarden.

2. Overeenkomst

De overeenkomst tussen u en Alsjeblief.be komt tot stand op het moment dat u een bestelling heeft geplaatst bij Alsjeblief.be. De bevestiging ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres. Alsjeblief.be erkent dat elektronische communicatie zowel als bewijs kan dienen voor de bestelling als goedkeuring van de proef. Door het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens.

3. Gegevens op de kaart

Alsjeblief.be stuurt ter controle altijd een laatste definitieve digitale versie van de kaart. De klant is zelf eindverantwoordelijk voor de controle op juistheid van de gegevens. Alsjeblief.be is na akkoord van de klant niet aansprakelijk voor de juistheid van de gegevens op het kaartje.

4. Transport

Alsjeblief.be besteedt de grootst mogelijke zorg aan uw bestelling. Daarom maakt Alsjeblief.be uitsluitend gebruik van bPost als vervoers-organisatie. Vanaf het moment dat een zending is aangeleverd aan bPost kan Alsjeblief.be hierop geen invloed meer uitoefenen. Alsjeblief.be kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor leveringen die niet op het verwachte tijdstip plaatsvinden. Voor klachten en/ opmerkingen kan u natuurlijk wel terecht via 0484/444.130 of via ellen(at)alsjeblief.be.

5. Beschadiging bij transport

Eventuele problemen tijdens het transport van uw bestelling (beschadiging of verlies) dienen binnen de 8 dagen uitsluitend via ellen(at)alsjeblief.be gemeld te worden. Elk geval wordt ons  afzonderlijk beoordeeld en opgevolgd.

6. Levertermijn

Indien de levering door overmacht wordt verhinderd of uitermate wordt bezwaard, heeft Alsjeblief.be het recht om de overeenkomst aan de omstandigheden aan te passen dan wel de overeenkomst te verbreken. De klant ziet uitdrukkelijk af van eventuele schadevergoeding.

7. Bedenktijd & annuleringsvoorwaarden

Het annuleren van de bestelling is door u te allen tijde mogelijk binnen de 14 dagen, tenzij de kaarten al gedrukt zijn of de stoffen in bestelling. De bedrukte kaarten alsook de geproduceerde stoffen zijn vervaardigd volgens de specificaties van de klant en hebben derhalve een persoonlijk karakter. Net daarom kunnen ze niet teruggenomen worden en is annuleren van de betreffende bestelling niet mogelijk.

8. Betaling

Betalingen gebeuren via overschrijving.

9. Klachten of opmerkingen

Mocht u niet tevreden zijn met de geleverde kaarten of service van Alsjeblief.be, dan kan u Alsjeblief.be steeds bereiken via ellen(at)alsjeblief.be of telefonisch op 0485/444.130.

10. Prijzen

De prijzen op de website blijven geldig gedurende 1 maand nadat het aanbod aan u is toegezonden. Een eventuele kortere geldigheidsduur zal specifiek bij een individueel aanbod vermeld worden. Alsjeblief.be behoudt zich het recht voor om aangeboden prijzen te verhogen na het verstrijken van de overeengekomen leveringstermijn. In dat geval heeft u het recht / de bevoegdheid om uw bestelling alsnog te annuleren en de overeenkomst op te zeggen.

11. Kopiëren

Kopiëren en/of namaak wordt bestraft. Geen van de ontwerpen van deze website mag worden vermenigvuldigd door middel van druk, kopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande en schriftelijke toestemming van de uitgever. De vervaardiger en/of gebruiker verbeurt jegens Alsjeblief.be voor elke overtreding van dit verbod een niet voor vermindering vatbare boete van € 5.000,-

12. Eigendomsrecht

Alsjeblief.be behoudt het eigendomsrecht voor elke gemaakt ontwerp. Dit laat de ontwerper toe om de gemaakte kaarten op de website en in andere communicatiedragers zoals een nieuwsbrief, folder of andere te gebruiken. De adresgegevens van de klant worden steeds geanonimiseerd en Alsjeblief.be zal het ontwerp pas ten vroegste online plaatsen na de geboorte of het evenement (vb huwelijk, communie).

13. Correspondentieadres

Alle correspondentie over deze voorwaarden gebeurt rechtstreeks met Alsjeblief.be. Telefoon: 0485/444.130 of e-mail: ellen(at)alsjeblief.be.

14. Geschillen

Alle geschillen aangaande de gesloten overeenkomst worden beheerst door het Belgisch recht. Enkel de rechtbanken van Gent zijn bevoegd om van dergelijke geschillen kennis te nemen. Van deze regeling kan enkel door Alsjeblief.be worden afgeweken.

Bedankt! Tijd voor iets nieuws…

Na bijna 7 jaar geboortekaartjes, doopsuiker & dekentjes, kriebelde het om nieuwe wegen in te slaan. Na veel wikken, wegen, terugkrabbelen, misschien toch nog even verder doen,… hakte ik de knoop nu definitief door: tijd om het hoofdstuk “Alsjeblief” af te ronden.

Een dikke, dikke merci aan al de geweldige klanten die passeerden… Het was een eer voor jullie geboortekaartjes te ontwerpen & zo fijn om al die hartverwarmende reacties te krijgen.

De kleine stock die er nu nog is, zet ik binnenkort te koop in de webshop.

Vele groetjes, Ellen