Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Blijf op de hoogte over de Alsjeblief.be collectie!

Wil je graag verwittigd worden zodra we een nieuwe collectie lanceren, een actie houden of gewoon eens iets leuks te delen hebben? Schrijf je dan hieronder even in.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Het eerste cadeau is voor jezelf!

Een geboortekaartje en doopsuiker kiezen, kan best een moeilijke bevalling zijn; je wil het immers helemaal perfect en tot in de puntjes afgewerkt. Het is ook vanuit dat idee dat wij voor jou aan de slag gaan!

Bij het samenstellen van onze collectie hebben we met veel passie gewikt en gewogen, tientallen ontwerpen gemaakt (en sommigen ook direct afgevoerd), testversies geprint, kwaliteiten en materialen door onze handen laten gaan, … tot we helemaal enthousiast waren. We passen aan en combineren op jouw vraag om zo tot hét ideale pakket te komen.

Als alles past…

We zijn telkens weer verheugd als blijkt dat alle puzzelstukjes precies in elkaar passen wanneer we de verschillende afgewerkte onderdelen samenbrengen.We zijn zó trots op ons werk dat we je dit ook op gepaste wijze willen overhandigen: ingepakt alsof je alvast de eerste geboortegeschenkjes in ontvangst mag nemen.

Kom je het pakket ophalen in Deinze, dan ontvang je alles in een hippe juten shopper: duurzaam, herbruikbaar, maar vooral gewoon helemaal voor jou!

Want het eerste cadeau voor je kleintje, dat is er eentje voor jezelf! Alsjeblief…